четвер, 18 жовтня 2018 10:04

Кремль дистанціюється від ДНР і ЛНР

Кремль дистанціюється від ДНР і ЛНР
Росія відмовляється від ДНР і ЛНР, - ЗМІ / фото: DW

Кремль усуває помічника президента Росії Владислава Суркова від кураторства над так званими псевдореспубліками ДНР і ЛНР.

"Кремль усуває Суркова від роботи із самопроголошеними республіками Донбасу, і, ймовірно, усувається й сам", - йдеться у пропагандиському Telegram-каналі "Незыгарь".

У Кремлі усвідомили, що "ДНР" і "ЛНР" вже не приносять "додаткових очок" російській владі. Крім того, у Москви відсутні будь-які проривні стратегії щодо України.

"Адміністрація президента Росії Володимира Путіна дистанціювалася від так званих виборів в ОРДЛО. Стало відомо, що виборчу кампанію ватажків ДНР і ЛНР ведуть політтехнологи, не пов'язані з адміністрацією Путіна", - додають автори каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новітню російську зброю виявили на Донбасі

Спеціальний представник Державного департаменту Сполучених Штатів Америки у справах України Курт Волкер заявив, що Російська Федерація замість відведення озброєння та контрольованих нею бойовиків робить зовсім протилежне.

Зараз ви читаєте новину «Кремль дистанціюється від ДНР і ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі