середа, 31 серпня 2022 09:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Краматорськ обстріляли ракетами російські терористи: перші фото руйнувань
10

Російські окупанти обстріляли ракетами центр Краматорська. У місті пошкоджено багатоповерхівки, є поранені.

У ніч проти 31 серпня обстрілів зазнали також Слов'янськ, Часів Яр і Курахове, повідомив у середу вранці голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

"У Краматорську внаслідок ракетного удару пошкоджено щонайменше чотири багатоповерхівки у центральній частині міста. У Слов'янську – будинки за п'ятьма адресами. Обсяги завданої шкоди встановлюємо", – ідеться в повідомленні.

У Часовому Яру під вогонь потрапили житловий сектор і промзона. Пошкоджені два багатоквартирні будинки. У Курахові росіяни поцілили в автостоянку: згоріли приватні автомобілі та муніципальна техніка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти з новою силою атакували Донеччину: багато жертв

Окупанти обстріляли центр Краматорська
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
Окупанти обстріляли центр Краматорська
Окупанти обстріляли центр Краматорська
Окупанти обстріляли центр Краматорська
Окупанти обстріляли центр Краматорська

"Росіяни б'ють по цивільних цілях щодня і робитимуть це й надалі. Кожен їхній обстріл міг би мати значно страшніші наслідки, якби мешканці постраждалих будинків не були вчасно евакуйовані. Саме завдяки своєчасній евакуації сьогоднішня ніч минула без загиблих серед цивільного населення попри потужні ракетні удари й значні руйнування. Звертаюся до тих, хто залишається на території області: не зволікайте – евакуюйтеся", – закликав Кириленко.

30 серпня російські загарбники 26 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Найгарячіше було в Авдіївці, яку атакували дев'ять разів, а також у Слов'янську та Бахмуті.

29 серпня на Донеччині окупанти вбили людей у Роздольному та Північному. Ще четверо осіб отримали поранення.

28 серпня російські загарбники вбили чотирьох людей у Бахмуті, ще двох у Райгородку й по одній людині в Тетянівці й Миколаївці. Ще сім осіб поранені.

27 серпня російські загарбники 26 разів обстріляли житлові квартали Донеччини. Ворожа армія в області розбила 66 цивільних об'єктів: оселі, навчальні заклади, комунікації тощо. Окупанти застосували ракети, ЗРК С-300, артилерію, а також реактивні системи залпового вогню "Ураган" і "Град".

Зараз ви читаєте новину «Краматорськ обстріляли ракетами російські терористи: перші фото руйнувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі