понеділок, 18 квітня 2022 20:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Командир морпіхів написав із Маріуполя листа до Папи Римського

Командир морпіхів написав із Маріуполя листа до Папи Римського
Сергій Волина попросив Папу Римського допомогти людям з Маріуполя. Фото: Маріупольська міська рада

Командир 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергій Волина написав листа до Папи Римського Франциска. Він просить допомогти врятувати жителів Маріуполя.

Оскільки у бункерах без їжі та у холоді під постійними обстрілами ховаються жінки з дітьми, повідомляє пресслужба Маріупольської міської ради у Telegram.

"Ви мабуть бачили багато у своєму житті. Але впевнений, що ніколи не бачили те, що зараз відбувається у Маріуполі. Бо саме так виглядає пекло на Землі. Я звертаюся до вас по допомогу, бо настав час коли не молитвами єдиними. Допоможіть врятувати їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти почали наступ на східні області - Генштаб

Після бомбардування драмтеатру, пологового будинку вже нікого не лишилося віри російським окупантам. Дайте світу правду, евакуйте людей та врятуйте їхнє життя від рук сатани, який хоче спалити все живе!" - звернувся Волина до глави католицької церкви.

Російські загарбники схиляють місцеве населення Маріуполя до співпраці та обіцяють виплатити компенсацію за зруйноване житло в рублях. Таким чином росіяни намагаються провести "рублеву окупацію" тимчасово загарбаних територій. А потім ізолювати населення за прикладом ОРДЛО.

Зараз ви читаєте новину «Командир морпіхів написав із Маріуполя листа до Папи Римського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі