вівторок, 08 вересня 2020 04:35

Колишній ватажок терористів ДНР розповів про втрати бойовиків

Колишній ватажок терористів ДНР розповів про втрати бойовиків
Бородай визнав небойові втрати серед терористів. Фото: ИТАР-ТАСС

Колишній ватажок терористів ДНР Олександр Бородай, який погрожував "взяти Київ" із "добровольцями", визнав, що окупанти постійно несуть людські втрати.

Також бойовики продовжують гинути навіть без боїв – під час перемир'я вони стикаються з небойовими втратами. Про смерті колишніх товаришів за службою Бородай розповів в ефірі одного з пропагандистських каналів Росії.

"Є і загиблі, на жаль, з нашого боку. В тому числі за час цього перемир'я загинуло двоє членів "Союзу добровольців Донбасу" на передовій", – зізнався злочинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики продовжують провокувати обстрілами українських захисників

Від початку перемир'я на Донбасі - з 27 липня і до 12 серпня російські терористи Л/ДНР зазнали втрат у кількості дев'яти осіб убитими і 15 пораненими.

Всі вони небойові.

Причиною постійних смертей у лавах окупантів є необережне поводження зі зброєю, ДТП, підрив на невідомих вибухових пристроях на своїх позиціях, а також самогубства, алко- та наркозалежність.

Зараз ви читаєте новину «Колишній ватажок терористів ДНР розповів про втрати бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі