четвер, 14 січня 2021 14:29

Хомчак викликав обурення заявою про "хороших" росіян

Хомчак викликав обурення заявою про "хороших" росіян
"Іноді краще жувати", - пишуть у Facebook. Фото: mil.gov.ua

Начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак заявив, що з Україною "воює кремлівська влада, а не весь російський народ".

"Щодо Російської Федерації – потрібно розуміти, що з нами воює кремлівська влада, а не весь російський народ. У Росії живе багато людей, які прекрасно розуміють, що відбувається, хто розв'язав збройну агресію проти України. Багато росіян підтримує зв'язок з українськими родичами й далеко не всі ненавидять нашу країну. Хоча цю ненависть Кремль усіма силами намагається розпалити", - сказав він в інтерв'ю Оbozrevatel.

Така заява викликала реакцію користувачів Facebook.

"От справді, тільки чому так багато бажаючих росіян повоювати на Донбасі, щоб віддати кредити і переїхати в теплий Крим. А всі просунуті російські ліберали паляться на питаннях війни на Донбасі і чий Крим.

Для нової квартири можна і погавкати в унісон з єрмаками", - написала журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 45 хв. і жодного слова про агресора Росію. Зеленський дав інтерв'ю телеканалам

"Мышебратство" тепер в арміі ідеологія, чи як".

"Іноді краще жувати".

"Наратив російських спецслужб "царь плахой, а все люді хотят міра". Намагання поняття ворога розділити на декілька частин, і одну з частин почати "відбіляти", а потім і все поняття "відбілити", - пишуть користвачі соцмережі.

Президентом РФ є Володимир Путін. Його з 2000 року обирав на цю посаду російський народ на виборах 4 рази. 2018-го, у час військової агресії проти України, за Путіна проголосували 76,69% або понад 56 млн росіян.

7-й рік триває агресія РФ проти України. У березні 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Хомчак викликав обурення заявою про "хороших" росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі