вівторок, 26 квітня 2022 12:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Гумкоридор з Азовсталі: що влаштовували окупанти

Гуманітарний коридор для Азовсталі виявився черговою пасткою окупантів.

Росіяни не просто не зупиняли обстрілів території заводу, але вдалися до обстрілів по умовному коридору на вихід, повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи погрожують в Україні через обстріли в Придністров'ї

"По факту це виглядає так - з броньованої автівки у великі гучномовці робиться пропозиція здатися і вийти протягом 10-15 хвилин. Після - робиться невелика пауза й проводяться обстріли з артилерії по житловій зоні в кордонах умовного виходу з Азовсталі. На фото можна побачити саме результат "зеленого коридору",- написав Андрющенко.

Автор: t.me/andriyshTime
 
У міністерстві оборони Росії запевняють, що їхні збройні формування 25 квітня з 14:00 за Києвом не стрілятимуть і дозволять вийти цивільним особам з Азовсталі в Маріуполі. За словами росіян, готовність української сторони до початку гуманітарної операції "позначається підняттям білих прапорів" на всьому периметрі або на окремих напрямках Азовсталі.
Зараз ви читаєте новину «Гумкоридор з Азовсталі: що влаштовували окупанти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі