пʼятниця, 03 лютого 2023 07:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб повідомив переможні новини з передової

Генштаб повідомив переможні новини з передової
Захисники України знищили вчора російський безпілотник типу "Мерлін". Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Розпочалася 345-та доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну.

Ворог, зазнаючи великих втрат, не припиняє наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 3 лютого.

"За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка, Невське і Білогорівка Луганської області, а також Верхньокам'янське, Миколаївка, Красна Гора, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське і Курдюмівка на Донеччині", – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 600 окупантів і море техніки: оновили втрати росіян в Україні

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала чотири удари по районах зосередження окупантів. Також наші захисники знищили російський безпілотник типу "Мерлін". А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління ворога, три райони зосередження живої сили та склад боєприпасів противника.

Російські війська намагаються відновити втрачені позиції на лінії Сватове – Кремінна. Ворог продовжує накопичувати в цьому районі живу силу та військову техніку. Окупанти незначно просунулися в районі Кремінної. ЗСУ відбили атаки російських військ у районі Ямполівки в 16 км на захід від Кремінної у Донецькій області. Окупанти також завдавали ударів по українським шляхам постачання в цьому районі і просунулися в лісі на захід від Кремінної.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб повідомив переможні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі