неділя, 10 квітня 2022 15:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Гайдай про битву за схід: "Обстріл почнеться о 3-4 ранку. Окупанти використають все, що мають"

Гайдай про битву за схід: "Обстріл почнеться о 3-4 ранку. Окупанти використають все, що мають"
Сергій Гайдай спрогнозував, якою буде битва за Схід України Фото: УП

Російські окупанти на Сході використають усю зброю, яку мають.

Масований обстріл населених пунктів розпочнеться на світанку, прогнозує голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Я думаю, що буде щось на кшталт такого: десь о 3-4-ій годині ранку почнеться масований артобстріл. Будуть задіяні міномети важких і великих калібрів, артилерія, авіація, РСЗО, "Град", "Смерч", "Ураган", "Точка-У", "Точка-В". Усе, що в них є, вони використають", - сказав в інтерв'ю Українскій правді Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На схід від Харкова рухається 12-кілометрова колона окупантів

Це триватиме декілька годин саме на території Донецької та Луганської областей, а потім вони підуть у наступ величезною кількістю танків, піхоти, наголосив голова ОВА.

Росія продовжує стягування техніки й окупантів на Луганський і Донецький напрямок. За три-чотири дні загарбники наступатимуть, заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай 6 квітня. Влада закликає мешканців Донеччини й Луганщини якнайшвидше евакуюватися.

Зараз ви читаєте новину «Гайдай про битву за схід: "Обстріл почнеться о 3-4 ранку. Окупанти використають все, що мають"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі