субота, 09 вересня 2017 11:15

Експерт пояснив слова Путіна про розширення зони військових дій в Україні

Експерт пояснив слова Путіна про розширення зони військових дій в Україні
Путін намагається налякати міжнародне співтовариство — Дмитро Тимчук

Заява президента Росії Володимира Путіна про можливе розширення зони військових дій в Україні є спробою порушити плани США щодо постачання летальної зброї ЗСУ.

Таку думку висловив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

На даний момент серйозний прояв сепаратистських настроїв в нових регіонах України малоймовірний.

"Я думаю, що Путін намагається налякати міжнародне співтовариство тим, що поставки американської зброї можуть сприяти ескалації конфлікту на Донбасі, а не врегулювання. Це апеляція Путіна до того, що нібито в Україні внутрішній конфлікт. Інших тлумачень цих слів я не бачу", - зазначив Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будемо поставляти зброю на Донбас відкрито - депутат Держдуми

Путін зробив загрозливу заяву про можливість розширення зони конфлікту на інші регіони України на підсумковій прес-конференції після відвідин Китаю.

"Якщо американська зброя буде надходити в зону конфлікту, важко сказати, як реагуватимуть самопроголошені республіки. Можливо, вони направлять зброю, що у них є, в інші зони конфлікту, які чутливі для тих, хто створює проблеми для них", - сказав російський президент.

Путін вважає, що наявність миротворців ООН на Донбасі пішла б на користь вирішення конфлікту на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Експерт пояснив слова Путіна про розширення зони військових дій в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі