понеділок, 22 червня 2020 18:29

Дружина іспанського підданого вперше прокоментувала свій арешт в ДНР

Дружина іспанського підданого вперше прокоментувала свій арешт в ДНР
Дружина іспанського підданого прокоментувала свій арешт донецькими терористами. Фото: pixabay.com

21 червня бойовики так званої ДНР передали українській стороні дружину громадянина Іспанії Євгенію Йепес, затриману в Донецьку 3 червня.

Жінка вперше прокоментувала свій арешт і утримання в тюрмі бойовиків на сторінці свого чоловіка в Facebook.

"Я, Євгенія вже на волі! Ще вранці я снідала в тюрмі. Мені дали попередній арешт на 30 днів" для розслідування ".... пообіцявши ..... набагато більше! Першу ніч я провела в" Ізоляції "... потім мене допитали, вимагаючи зізнатися в "неприязні" до Росії та "ліберальних поглядах" ... Я запитала — "чи дійсно ліберальні погляди є підставою, щоб сісти в тюрму?", — написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів про довіру до Путіна

Потім жінку відправили в ізолятор тимчасового утримання, який "в порівнянні з" ізоляцією "... курортом здався !!!"

"Сьогодні вранці мене забрали та "судили" вже тільки за "дрібне хуліганство" з чого я зрозуміла, що моя справа набула розголосу і "ДНРівці" відступили. Потім мене "депортували" ....... чому я неймовірно рада !!!!!!!! Правда, не вдалося забрати сімейні дуже старі фотографії та 4 нові картини. Зараз я вже в безпеці. Я рада, що моя історія яскраво показала сутність "республіки" і культ терору прийнятий там!", — уточнила Євгенія Йепес (Лукієнко).

Підконтрольні РФ бойовики викрали в Донецьку дружину іспанського підданого через російського прапора.

Зараз ви читаєте новину «Дружина іспанського підданого вперше прокоментувала свій арешт в ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі