вівторок, 04 жовтня 2016 08:41

Доба "тиші" на Донбасі: бойовики гатили з БМП

Доба "тиші" на Донбасі: бойовики гатили з БМП
Фото: uapress.info

На Донбасі за минулу добу зафіксовано 32 обстріли.

Про це розповів речник штабу АТО Іван Ареф'єв.

"Вогонь сили АТО відкривали 6 разів. 1- на Донецькому та 5 разів на Маріупольському напрямках.

На Луганському напрямку було зафіксовано 6 порушень режиму тиші. Противник вдавався до збройних провокацій у районі Новоолександрівки, Попасної, де бойовики застосовували стрілецьку зброю. Окрім того, позиції наших військ біля Новоолександрівки противник обстрілював із гранатометів.

На Донецькому напрямку зафіксовано 10 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь у районі Авдіївки, Кам'янки та Зайцевого.

На Маріупольському напрямку було зафіксовано 16 обстрілів. Противник порушував режим тиші в районі Павлополя, Мар'їнки, Широкиного, Старогнатівки та Богданівки, застосовуючи при цьому стрілецьку зброю та кулемети. По Талаківці окупанти стріляли з БМП, а по Широкиному та Богданівці відкривали вогонь із гранатометів.

З опівночі було зафіксовано 3 випадки відкриття вогню по позиціях українських захисників у Авдіївці, Калиновому та Новоолександрівці", - розповів Ареф'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія з маріонетками зривають "Мінськ"

Напередодні бойовики заявили про зрив відведення військових сил і озброєння на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Доба "тиші" на Донбасі: бойовики гатили з БМП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі