субота, 14 грудня 2019 09:00

Доба на Донбасі: 10 обстрілів, один поранений

Доба на Донбасі: 10 обстрілів, один поранений
Унаслідок обстрілів отримав поранення один військовослужбовець Об'єднаних сил. Втрат з нашого боку не було. Фото: штаб ООС

За минулу добу на Донбасі 10 разів порушували режим припинення вогню. Позиції Об'єднаних сил обстрілювали із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. Також гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї.

В районі оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська здійснили 5 обстрілів, передає штаб ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лікарні помер ветеран війни на Донбасі

Біля Мар'їнки – з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, стрілецької зброї, поблизу Красногорівки – зі стрілецької зброї. Неподалік Павлополя та Березового – зі станкових протитанкових гранатометів, біля Кам'янки – з РПГ та кулеметів великого калібру.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" зафіксовано таку ж кількість ворожих обстрілів. Стріляли з мінометів калібру 82 мм, гармат БМП-1, гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та іншої стрілецької зброї.

Унаслідок обстрілів отримав поранення один військовослужбовець Об'єднаних сил. Втрат з нашого боку не було.

До лютого 2020 року в ЗСУ буде створено нову структуру – командування Медичних сил.

Зараз ви читаєте новину «Доба на Донбасі: 10 обстрілів, один поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі