вівторок, 14 червня 2022 22:39

Спецтема: Війна Росії проти України

"Де наші чоловіки?" - дружини мобілізованих ДНРівців скаржитимуться Путіну

"Де наші чоловіки?" - дружини мобілізованих ДНРівців скаржитимуться Путіну
Мобілізовані ДНРівці "десь ділись". Фото: glavcom.ua

Дружини мобілізованих ДНРівців з початку війни нічого не знають про долю своїх чоловіків. Вони погрожують "поскаржитися Путіну".

"Наразі ми не знаємо чотири місяці, де перебувають наші чоловіки. 24 лютого вони були включені до особового складу військової частини... з якої благополучно відбули у невідомому напрямку", – розповіла дружина одного з мобілізованих у відеозверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окупованій Луганщині мітингують дружини "мобілізованих": їх чоловіків кинули російські військові

6 червня мобілізованих мали повернути в частину, але з їхнього полку доїхала лише одна рота.

"Ми зверталися у всі інстанції, телефонували – нам не дають жодної інформації. Де наші чоловіки? Наших чоловіків мобілізували, з робіт зірвали. Жодного дня не були вдома. Ми не знаємо, що з ними відбувається. Медкомісії не було, половина з них ішли явно в нездоровому стані. Це нікого не цікавило і не цікавить" – заявила жінка.

Учасники звернення погрожують, що "доведеться Путіну писати скарги".

Російські загарбники примусово забрали на війну майже всіх чоловіків із так званої ДНР.

Тому тепер псевдореспубліку називають ЖНР (Жіноча народна республіка. - Gazeta.ua). Про це СБУ розповів полонений загарбник, якого "мобілізували" в тимчасово окупованій Донецькій області.

Також відомо, що російські загарбники поповнюють свої лави людьми з інвалідністю. За словами полонених, росіяни "мобілізують" людей із різними групами інвалідності в ОРДЛО. Загалом до лав терористів беруть всіх, кого вдалося спіймати.

Зараз ви читаєте новину «"Де наші чоловіки?" - дружини мобілізованих ДНРівців скаржитимуться Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі