вівторок, 14 березня 2017 13:04

"Де 15 мільярдів різниці за тарифи?" - командир батальйону "Донбасс"

"Де 15 мільярдів різниці за тарифи?" - командир батальйону "Донбасс"
"Вкрали скажені гроші, а тепер валять усе на блокаду" - каже командир батальйону "Донбасс"

Влада за три роки провалила план з енергетичної безпеки. А тепер відволікає увагу українців блокадою.

Про це розповів Gazeta.ua Анатолій Виногродський, командир батальйону Нацгвардії "Донбас", координатор торговельної блокади.

"У квітні 2016 року з легкої руки Ахметова і Порошенка підвищили тарифи на комунальні послуги через подорожчання електроенергії і вугілля. Нам сказали, що це необхідно для того, аби організувати енергетичну безпеку країни. Тиждень тому Гройсман каже, що все провалилося і ми повинні купувати енергоносії на окупованій території. А тепер у мене питання: "Де 15 мільярдів різниці за тарифи, які уряд отримав від населення? В чиїй кишені вони осіли?", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Домовлятися доведеться в умовах озлоблення" - Бутусов розкритикував розгін блокадників

Командир батальйону "Донбас" додав, що це стало можливе через невизначеність із статусом окупованих територій. Виногродський пропонує на законодавчому рівні назвати бойові дії на Донбасі війною та припинити всі торгові відносини з окупантами та їх посібниками.

13 березня редут торговельної блокади на станції Кривий Торець захопили сили СБУ та спецпідрозділ КОРД. Усіх затриманих після кількох годин перебування у відділку поліції відпустили.

Зараз ви читаєте новину «"Де 15 мільярдів різниці за тарифи?" - командир батальйону "Донбасс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі