середа, 13 квітня 2016 13:54

Чоловік підірвав рідну сестру через спадок матері

Вчора в Маріуполі від вибуху гранати постраждала 45-річна жінка. Боєприпас кинув їй під ноги рідний 52-річний брат. Це сталося у приватному будинку в центрі міста на вулиці Пілотів.

Автор: фото надане прес-службою НП у Донецькій області
 

"Між ними зав'язався конфлікт, хто буде володіти квартирою їхньої покійної матері. Ті, хто знаходився у будинку, його заспокоїли. Чоловік пішов, але повернувся через півгодини і почав погрожувати. Витягнув запобіжне кільце, кинув гранату саме у тій кімнаті, де знаходилась його сестра" - розповідає керівник Маріупольського відділу поліції Микола Побойний.

Автор: фото надане прес-службою НП у Донецькій області
 

Чоловік відразу втік з місця злочину на "Тойоті". У місті полісмени ввели план "Перехоплення". За кілька годин знайшли і машину, і чоловіка. Він пояснив, що під час розподілу майна сестра його обдурила і почав вимагати повернути борг. Спочатку хотів розібратися з сестрою за допомогою ножа. Потім вирішив підірвати її гранатою.

Жінка отримала численні осколкові травми ніг, грудей, губи, голови та шиї. Лікарі "Швидкої" госпіталізували поранену до лікарні швидкої медичної допомоги.

Автор: фото надане прес-службою НП у Донецькій області
 

"Від великої кількості незаконної зброї і боєприпасів, яке знаходиться у мирних жителів, нам доведеться страждати ще не один рік. Як кажуть військові, один рік війни - це п'ять років для розмінування та роззброєння. У нас вже пішов третій" - зазначив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

Читайте також: На Полтавщині чоловік хотів гранатою підірвати матір

Нагадаємо, у зоні АТО російський військовий підірвав себе гранатою. Ще двоє – дезертирували через позастатутні відносини з боку командира.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підірвав рідну сестру через спадок матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі