середа, 09 серпня 2017 07:44

Бойовики зізнались, що українська армія потужніша

Бойовики зізнались, що українська армія потужніша
Бойовики на Донбасі визнають свою неміч перед українською армією. Фото: rbc.ua

Бойовики на Донбасі визнають свою неміч перед українською армією.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Юрій Бутусов.

"Підрозділи Луганського і Донецького корпусу Народної міліції часто не можуть нічого протиставити противнику", - наводить він цитату директора російського пропагандистського телеканалу "ANNA-News".

Бойовики стверджують, що українці змогли побудувати систему відеомоніторингу, чого не вдалося зробити їм. Також неспокій ворогам завдає застосування дистанційно керованої кулеметної установки на новому верстаті, який побудував і допоміг застосувати на фронті унікальний фанат кулеметної справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів про наступ на Світлодарській дузі

"Якість наших людей, воля, самодисципліна, самоорганізація громадянського суспільства - це наша перевага, яке російським спецслужбам і аналітикам не зрозуміти, вони ніяк не усвідомлюють, що російській армії дають по зубам не американські ПВК на гроші НАТО, а звичайні українські патріоти", - додав він.

Бойовики заздрять також зарплатам військових та озброєнню.

Попередньо, на окуповані території прибуло близько 40 тисяч російських військових. Про це в інтерв'ю виданню "Ліга" розповів начальник Генштабу Віктор Муженко.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зізнались, що українська армія потужніша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі