вівторок, 08 серпня 2017 17:14

40 тисяч російських найманців зайшли на Донбас

40 тисяч російських найманців зайшли на Донбас
Російське регулярне військо в зоні АТО

На окуповані території прибуло близько 40 тисяч російських військових.

Про це в інтерв'ю виданню "Ліга" розповів начальник Генштабу Віктор Муженко.

"Ми говоримо про те, що на Донбасі немає незаконних військових формувань, а є чітко структуровані військові організми. Це перший і другий армійські корпуси, які носять всі ознаки регулярних військ. Найголовніше, що вони управляються з єдиного центру, який знаходиться в Росії. У складі обох корпусів командний офіцерський склад - це кадрові російські військовослужбовці. Плюс найманці, включаючи так званих "відряджених" військовослужбовців-контрактників російської армії рядового та сержантського складу. А ті, кого там називають нібито ополченцями - це просто пропагандистська ширма. Картинка для телебачення. Вони намагаються ввести в оману і українське, і особливо російське суспільство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома доля сербського найманця в зоні АТО

Загальна кількість, яке ми визначаємо, на сьогоднішній день складає близько 39-ти, до 40 тисяч. За інформацією затриманого російського контрактника Агєєва, в складі того підрозділу, в якому він проходив службу, порядку 30% становили саме кадрові російські військовослужбовці", - розповів Віктор Муженко.

Зараз ви читаєте новину «40 тисяч російських найманців зайшли на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі