субота, 27 травня 2017 17:08

Бойовики захопили курортне селище

Бойовики захопили курортне селище
Жителі курортного селища Сєдово, скаржаться, що втрачають прибутки через найманців, які у них дислокуються. Фото - Stejka

На Донеччині підрозділи бойовиків передислокувались до курортного селища Сєдове, що в Новоазовському районі.

Про це повідомили в Головному управління розвідки Міноборони України.

"Зайняття передислокованими підрозділами 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК у селищі Сєдово територій, на яких у літній період традиційно розміщувались відпочивальники, суттєво обмежує кількість їхнього прибуття", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один із найдорожчих джипів у світі помітили в ДНР

За даними розвідки, дії найманців викликали обурення місцевих мешканців, адже їхній основний заробіток залежить саме від курортників.

У бойовиків ДНР ввели карантин. Це зробили у районах розташування окремих підрозділів 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти "Новоазовськ" 1-го армійського корпусу. Такі заходи бойовики ввели через збільшення випадків інфекційних захворювань серед особового складу. Передислокація підрозділів полку до села Сєдове викликала обурення цивільних.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики захопили курортне селище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі