середа, 16 серпня 2017 12:54

Бойовики винайшли нову тактику війни

Бойовики винайшли нову тактику війни
Бойовики створюють димову завісу, щоб легко влучати в солдатів ЗСУ. Фото: dn.depo.ua

Терористи почали використовувати спеку. Стріляють запальними патронами по суходолу, провокують загоряння дерев. Коли наші бійці опиняються в їдучому диму, обстрілюють. Через це поранені троє українських солдат.

Про нову тактику бойовиків повідомила ТСН.

"Вогонь усе ближче підійшов до наших позицій, почався сильний обстріл, димова завіса – і прилетів нам подарунок. Одразу троє трьохсотих", - сказав боєць на позивний "Дизель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери виявили, як російські окупанти маскують свої "Гради"

Інші військовослужбовці розповіли, що в диму нічого не бачили, дихати було важко. Гасити полум'я вони не можуть, щоб не виказати точне розташування.

"У бойовиків відбулася ротація, вони зараз вираховують наші вогневі засоби. Намагаються вирахувати", - зазначив боєць на позивний "Білий"

Російське командування оголосило на окупованому Донбасі нову хвилю мобілізації. Щоб доукомплектувати бойові підрозділи, терористи вводять в оману жителів окупованих районів. Обіцяють їм проходження служби у віддалених від лінії зіткнення районах, а виїзд на передову – тільки за згодою.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики винайшли нову тактику війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі