вівторок, 14 лютого 2017 13:42

Бойовики поселились на території садка та пологового будинку

Бойовики поселились на території садка та пологового будинку

Ситуацію в районі проведення АТО характеризувало здійснення противником провокаційних обстрілів наших позицій. Терористи застосовують 122-міліметрові артилерійські системи, 82- та 120-міліметрові міномети. Гатять з танків і бойових машин піхоти. Продовжують фортифікаційне удосконалення та маскування передових позицій і бойової техніки. Про це інформує прес-центр головного управління військової розвідки України.

"Російські окупаційні війська з метою маскування та приховування злочинної діяльності використовують об'єкти цивільної інфраструктури. Наприклад, у населеному пункті Мокроєланчик на території дитячого садка розмістили сім 122-міліметрових самохідних артилерійських установок.

На території пологового будинку в Південній Ломоватці розташували підрозділ противника з бойовими машинами піхоти", - повідомляють розвідники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали точну кількість бойовиків на Донбасі

Територію колишнього заводу хімічних реактивів у Куйбишевському районі Донецька використовують для обстрілів позицій сил АТО.

Командування 2-го армійського корпусу планує виселення туберкульозного диспансеру в населеному пункті Ровеньки для обладнання військового госпіталю.

Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ виявили на підконтрольних ДНР територіях заборонену Мінськими угодами зброю.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики поселились на території садка та пологового будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі