неділя, 07 липня 2019 20:41

Бойовики обстріляли українські позиції з озброєння танків та БМП

Бойовики обстріляли українські позиції з озброєння танків та БМП
Бойовики 12 разів обстріляли українських військових. Фото: Zaxid.net

Від початку доби бойовики дванадцять разів порушили режим припинення вогню.

Збройні формування РФ застосували заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 та 82 мм, а також озброєння танків, гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Як зазначається, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив сім обстрілів позицій Об'єднаних сил: три рази поблизу населеного пункту Широкине, з напрямку Саханки – з протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поряд Богданівки, з напрямку Петрівського – з озброєння БМП; тричі околиці Водяного, з напрямку Азова та Пікузи – з озброєння танків, гранатометів різних систем та озброєння БМП.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив п'ять обстрілів позицій Об'єднаних сил: два рази в районі населеного пункту Новолуганське, з напрямку Доломітного – з мінометів калібру 82 мм; поряд Попасної, з напрямку Калинового - з міномету калібру 120 мм; неподалік Золотого-4, з напрямку Золотого-5 – з міномету калібру 120 мм; околиці Майорська, з напрямку Шахти 6-7 – з протитанкового ракетного комплексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські журналісти поскаржились на обстріли під час зйомок на Донбасі

В результаті обстрілів двоє українських військових отримали бойове травмування.

Підрозділ К-2 з 54-ї бригади ЗСУ знищив склад боєприпасів бойовиків. Об'єкт знаходився в районі Хутору Вільний, що на Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли українські позиції з озброєння танків та БМП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі