середа, 15 червня 2016 14:21

Бойовики направили "Гради" на Авдіївку та Мар'їнку

Бойовики направили "Гради" на Авдіївку та Мар'їнку
Фото: www.gogetnews.info

На Донбасі очікується загострення. Бойовики привезли під Донецьк "Гради". Вони спрямували їх на Авдіївку та Мар'їнку.

Про це сказав волонтер "Повернись живим" Віталій Дейнега на круглому столі "Антитерористична операція. Хто сьогодні захищає Україну?" в Інституті Горшеніна.

"Були два прильоти по Авдіївському коксохіму із САУ. Це знаковий момент, тому що коксохім всю війну не чіпали. Там існує якась домовленість, що економічно важливі об'єкти, які можуть призвести до техногенних катастроф, обидві сторони намагаються не чіпати. І те, що снаряди почали летіти по коксохіму - це дуже поганий дзвіночок", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці АТО відбили штурм на Донеччині: є загиблі

Дейнега стверджує, що існують дані розвідки про можливі атаки на Мар'їнку, Майорськ, Авдіївку, шахту "Бутівка" і Зеніт.

На його думку, це вимагає термінової реакції від командувача АТО.

"У нас генерал Бессараб зв'язує руки артилерії. Ми знаємо, де розташовані вогневі позиції, які по нас стріляють. Ми можемо деякі з них уразити. Але в артилерії реально зв'язані руки. У 2014 році такого не могло бути, коли по тобі три години валять і ти знаєш - звідки, і ти не можеш парою снарядів їх загасити. Звідси в нас більшість втрат та проблем", - сказав він.

Дейнега заявив, що в район Донецька бойовики підтягнули "Гради", які спрямовані на Авдіївку і Мар'їнку. Він напружено очікує наступного тижня.

Нагадаємо, минулої ночі бойовики обстріляли з артилерії Красногорівку, поранена жінка.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики направили "Гради" на Авдіївку та Мар'їнку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі