четвер, 10 жовтня 2024 03:58

Скільки Україна зможе утримувати Курську область - американські аналітики

Скільки Україна зможе утримувати Курську область - американські аналітики
Скільки часу ЗСУ може утримувати Курщину. Фото: Вікіпедія.

Україна зможе утримувати Курську область принаймні протягом кількох місяців, якщо не довше.

Американські посадовці вважають, що Україна досі не зіткнулася з серйозними проблемами щодо постачання вантажів у район Курська, оскільки російські війська зробили лише обмежені контратаки і натомість зосередилися на наступі на сході України, пише Bloomberg.

За словами чиновників, ЗСУ тепер завдяки зусиллям союзників також мають більш стабільні постачання артилерійських боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирський отримав доручення щодо Плану перемоги - президент

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна може використовувати цю територію як розмінну монету на переговорах, хоча неясно, коли саме можуть відбутися переговори з Москвою, оскільки російський диктатор Володимир Путін не виявив серйозної готовності до цього.

Ексголова ЦРУ розповів про слабкі і сильні сторони Росії.

Те, як росіяни використовують своїх солдатів, - це майже злочинно. І це - одна зі слабких сторін Росії у війні, заявив командувач Міжнародними об'єднаними збройними силами в Іраку й Афганістані, ексдиректор ЦРУ генерал Девід Петреус

Зараз ви читаєте новину «Скільки Україна зможе утримувати Курську область - американські аналітики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі