пʼятниця, 11 травня 2018 10:25

Бойовики ДНР штурмували позиції ЗСУ: є втрати

Бойовики ДНР штурмували позиції ЗСУ: є втрати
Бойовики ДНР намагалися атакувати українських військових поблизу Авдіївки, але зазнали втрат. Фото: Корреспондент.net

Бойовики ДНР намагалися атакувати українських бійців поблизу Авдіївки, але понесли втрати.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

"Найбільш активні бойові дії тривали в районі Авдіївської промзони. За даними розвідки, противник під час спроби штурмових дій наших позицій поніс втрати: двох окупантів було знищено, ще трьох поранено.

Під час бойових дій троє наших захисників минулої доби зазнали легких осколкових поранень. Наразі пораненим надано кваліфіковану медичну допомогу у госпіталі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі бойовики почали застосовувати саморобні гібридні снаряди

Противник, в порушення міжнародних угод, 55 разів порушував режим припинення вогню, відкриваючи по нашим позиціям прицільний вогонь. З них 15 разів застосовував важке озброєння, в тому числі вів вогонь зі 152 мм гармат в глибину оборони Об'єднаних сил. Підрозділи Об'єднаних сил давали адекватну відповідь та вели активну оборону", - йдеться у повідомленні.

9 травня, на Авдіївському напрямку у результаті вогню у відповідь українських військових бойовики втратили 5 чоловік загиблими та 7 пораненими.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики ДНР штурмували позиції ЗСУ: є втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі