понеділок, 03 квітня 2017 07:01

Бойовики 32 рази обстріляли позиції сил АТО

Бойовики 32 рази обстріляли позиції сил АТО
Бойовики 32 рази обстріляли позиції сил АТО Фото - glavcom.ua

За минулу добу бойовики 32 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України, поранений один український військовий.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку, найбільша кількість обстрілів зафіксували під Авдіївкою, ворог накривав вогнем мінометів калібру 82мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. З гранатометів обстрілював захисників Зайцевого, Троїцького та шахти Бутівка. З великокаліберних кулеметів гатив по позиціях поблизу Кам'янки та Опитного. В районі Троїцького активізувався ворожий снайпер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці ДУК "Правий сектор" пішли на службу в 79-у бригаду ЗСУ

Найбільшу вогневу активність противник проявляв на Маріупольському напрямку. З мінометів калібру 120мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог вів вогонь по позиціях морських піхотинців у районі Павлополя. З мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілював захисників Красногорівки. Провокаційний вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї застосовував поблизу Водяного, Широкиного та Чермалика.

На луганському напрямку, з автоматичних гранатометів російсько-терористичні підрозділи вели вогонь по опорних пунктах наших військ поруч населеного пункту Кримське. Зі стрілецької зброї обстрілювали захисників Валуйського та Станиці Луганської.

Незважаючи на провокації ворога, українські військовослужбовці дотримувалися режиму тиші та вогонь у відповідь не відкривали.

За 2 квітня бойовики на Донбасі 15 раз порушували режим тиші.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 32 рази обстріляли позиції сил АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі