четвер, 13 червня 2019 08:08

Бойовики 28 разів порушили режим тиші: є поранені

Бойовики 28 разів порушили режим тиші: є поранені
Бойовики 28 разів обстріляли українські позиції. Фото: news-front.info

12 червня бойовики на Донбасі 28 разів порушили режим припинення вогню. Тричі застосували заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 та 82 мм. Одного українського військового поранено.

Противник також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, піводомляє прес-служба ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 16 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Водяного, Авдієвки, Мар'їнки, Широкиного, Новотроїцького, Старогнатівки, Лебединського, Талаківки.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників обстріляли 12 разів біля Новолуганського, Новотошківського, Попасної, Новгородського, Зайцевого, Луганського, Південного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ближче до кордонів агресора: ЗСУ сформували окремий танковий батальйон

"Внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. За даними розвідки 12 червня одного окупанта знищено та 3 поранено", - повідомляють у штабі ООС.

Крім того, сьогодні ворог уже тричі обстріляв українських військових із автоматичних гранатометів, стрілецької зброї та артилерії калібру 152 мм. Постраждали позиції населених пунктів Водяне, Борівське, Луганське.

На Донбасі терористи влаштували перестрілку з військовослужбовцями операції Об'єднаних сил. Унаслідок загинуло 5 бойовиків розвідувального підрозділу противника. Щоб приховати бойові втрати, за розпорядженням зазначеного командира бригади загиблих доставили до місцевого моргу в цивільному одязі та без документів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 28 разів порушили режим тиші: є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі