понеділок, 13 травня 2019 08:19

Бойовики 16 разів порушили режим тиші, є поранені

Бойовики 16 разів порушили режим тиші, є поранені
Бойовики 16 раз обстріляли позиції ЗСУ. Фото: informat.com.ua

За минулу добу, 12 травня, на Донбасі бойовики 16 раз обстріляли позиції ЗСУ, при цьому застосовували заборонені мінських угодами міномети калібру 120 мм.

"Ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у Авдіївці та поблизу Гнутового. З автоматичних станкових гранатометів - поблизу Кам'янки і Новотроїцького. Станкові протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю застосували в районі Талаковки. З автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї вдарили у Богданівці, Старогнатівці і Гранітному. З великокаліберних кулеметів бойовики стріляли поблизу Лебединського", - повідомляють у прес-службі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський окупант гатить на Донбасі з мінометів та гранатометів, двоє українських воїнів поранені

З мінометів калібру 120 мм російські найманці вдарили поблизу Кримського, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї вівся вогонь у Новотошківському, а зі станкових протитанкових гранатометів стріляли у Зайцева.

"Внаслідок обстрілу двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення, один воїн був травмований в результаті вибуху ворожої мінометної міни. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки, 12 травня двоє окупантів поранено", - розповіли в ООС.

Місцеві бойовики Л/ДНР і російські найманці, які воювали на Донбасі проти українських військових, продовжують нести втрати. Одні з них вмирають на передовій, інші - розбиваються в ДТП, дехто - помирає вдома за загадкових обставинах.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 16 разів порушили режим тиші, є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі