вівторок, 12 вересня 2017 16:47

Бойовик Ходаковський розповів, чому кримчани обрали "русский мир"

Бойовик Ходаковський розповів, чому кримчани обрали "русский мир"
Реклама на півострові Крим перед фіктивним референдумом 2014 року

Кримчани у 2014 році голосували на референдумі, бо очікували великі пенсії.

Про це розповів бойовик Олександр Ходаковський, засновник батальйону "Схід". Про це повідомило джерело "ОстроВ".

"Крим настільки специфічний регіон, що говорити про якісь внутрішні процеси без оглядки на це визначення - специфічне - не можна. Всього-то й треба було, що прийти на референдум і віддати свої голоси, пам'ятаючи, що на той момент пенсія в Росії була удвічі вища, ніж в Україні

Розумію, що мої слова можуть зачепити кримських поборників "русского мира", яких сьогодні майже не чути, і приношу свої вибачення заздалегідь, але я сумніваюся, що на території Криму розгорілася б громадянська війна за ідеали цього ж "русского мира" і проти "київської хунти" просто з точки зору і з власної волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидат у президенти РФ зробив несподівану заяву про Крим

Ніхто не заперечує того факту, що Крим носив російські настрої, але є різниця в тому, щоб носити їх, і мати готовність допустити війну заради них на своїй території", - заявив Ходаковський.

Тим часом у Міністерстві закордонних справ України висловлюють рішучий протест у зв'язку з "виборчими процесами" в окупованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик Ходаковський розповів, чому кримчани обрали "русский мир"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі