вівторок, 30 травня 2017 07:50

Бойовики руйнують водопровід, щоб залишили луганчан без води

Бойовики руйнують водопровід, щоб залишили луганчан без води
Бойовики не ослаблюють обстріли Попаснянського водоканалу.Фото: Укрінформ

Бойовики ОРЛО навмисно руйнують водопровід, який забезпечує водою непідконтрольний Луганськ. Про це заявив заступник міністра тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак, передає "5 канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кабміні думають відключити воду окупованому Донбасу

"В нас є проблема, наприклад, по Попаснянському водоканалу, який подає воду: то останнє, що ми у себе в міністерстві дивилися, то це – цілеспрямоване руйнування водогону, який подає воду на територію Луганська. На нашій території, яку ми контролюємо, від насосної станції просто його руйнують. Таке враження, що вони хочуть його зруйнувати і звинуватити Україну в тому, що поставка води на Луганськ не відбувається", - сказав Гримчак.

29 травня було заплановано відключення "Лисичанскводоканала", що має заборгованість перед ЛЕО за електроенергію близько 130 млн грн. Як заявляло МинВОТ, постачання води ОРЛО поки неможливі через борг Попаснянського водоканалу у 145 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики руйнують водопровід, щоб залишили луганчан без води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі