вівторок, 20 грудня 2016 08:15

Бійців АТО в День Миколая "вітали" із танків й артилерії

Бійців АТО в День Миколая "вітали" із танків й артилерії
Фото: Еспресо.TV

Бойовики за минулу добу 47 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це розповів речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Ситуація не змінювалася. Як і раніше, на маріупольському напрямку найбільше обстрілів. Зі 122-міліметрової артилерії тут були обстріляні Широкине та Водяне. Широкине протягом доби потрапляло під вогонь 120 та 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП. Тут стріляли і танки.

На луганському напрямку з мінометів калібру 120 та 82 міліметри було обстріляне Кримське. Із гранатометів - Новоолександрівка, Лобачеве, Кримське та Станиця Луганська. По Станиці Луганській вогонь вів снайпер.

На донецькому напрямку окупанти зі 122-міліметрової артилерії та 82-міліметрових мінометів обстрілювали Луганське. Під вогонь мінометів різних калібрів також потрапила Авдіївка, а поблизу Зайцевого бойовики вели вогонь із гранатометів", - повідомив Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучма назвав винних у "м'ясорубці" на Світлодарській дузі

18 грудня терористи тричі намагалися змістити лінію фронту у районі Світлодарської дуги. Загалом наступ тривав понад 10 год. Вогонь вели із захоплених окупантами житлових кварталів. За уточненими даними, 5 українських бійців загинули, 6 - отримали поранення, ще 10 - контужені.

Зараз ви читаєте новину «Бійців АТО в День Миколая "вітали" із танків й артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі