четвер, 29 серпня 2019 12:41

Бійці "Азову" знищили російський підрозділ

Бійці "Азову" знищили російський підрозділ
Гвардійці виявили та знешкодили терористів. Фото: azov.org.ua

Бійці полку Нацгвардії "Азов" у районі Горлівки 29 серпня знешкодили терористів.

Противники здійснили збройну провокацію та обстріляли український військових, повідомив головний редактор "Цензор.нет" Юрій Бутусов.

"Під час патрулювання "сірої зони" розвідгрупа "Азова" виявила російський підрозділ. Під час короткого бою 4 російських найманця знищені на місці, 1 - важко поранений і взятий у полон, йому надається допомога. Захоплені документи, зброя, зроблена фото- та відеофіксація спроби порушення окупаційними військами Мінських угод і умов припинення вогню", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бої за Іловайськ: московські танкісти кинули автомати і кричали: "Дяденька, не стріляйте"

"З нашого боку втрат немає. Майстерні дії особового складу "Азова", спрямовані на дотримання режиму "хлібного перемир'я", заслуговують найвищих державних нагород", - додав Бутусов.

В Україні 29 серпня вперше відзначають День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни. Таку дату своїм указом встановив президент України Володимир Зеленський. Про це він заявив під час урочистостей 24 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Бійці "Азову" знищили російський підрозділ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі