середа, 27 вересня 2017 18:29

Без вікон і даху: показали страшну школу, в якій ідуть уроки

Без вікон і даху: показали страшну школу, в якій ідуть уроки
Школа у Красногорівці не має даху, вікон та частини перекриттів. Фото: deniskazansky.com.ua

У мережі показали зруйновану школу у Красногорівці на Донеччині. У будівлі немає даху і частини перекриттів. Проте діти там й досі навчаються.

Відповідний ролик опублікував у своєму блозі журналіст Денис Казанський.

Місцеву школу №2 бойовики обстріляли 28 травня. Через влучання снаряду почалася пожежа, частина будівлі згоріла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карателі на Донбасі, "плаваючий" Крим та "ядерний попіл над США" - як вчать новітню історію в путінській Росії

"Оскільки до початку навчального року залишалося лише три місяці, школу відновити не встигли. І сьогодні діти, завдяки "визволителям", навчаються у напівзруйнованому будинку. Сподіваюся, "борці з фашизмом" щасливі", - написав Казанський.

Блогер зазначив, що до обстрілу школа була старою, але добротною. Тепер діти "навчаються в руїнах, бо якісь кровожадні фанатики вирішили їх "звільнити" від вигаданих фашистів".

31 травня 2017 року голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пообіцяв: "школу візьмемося відбудовувати", оскільки за проектом вона - опорна.

Зараз ви читаєте новину «Без вікон і даху: показали страшну школу, в якій ідуть уроки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі