субота, 22 жовтня 2022 12:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Бахмут з Костянтинівкою накрили російським вогнем: кадри воєнних злочинів
10

Протягом доби ворог завдав 22 удари по мирному населенню Донецької області.

Є загиблі та поранені, повідомила 22 жовтня пресслужба Національної поліції Донеччини.

"Під вогнем російських окупантів перебували 13 населених пунктів: міста Авдіївка, Торецьк, Красногорівка, Українськ, Бахмут, Костянтинівка, Часів Яр, селища Велика Новосілка та Північне, а також села Карлівка, Архангельське, Іванівське та Парасковіївка. Зруйновано та пошкоджено 45 цивільних об'єктів – 30 житлових будинків, господарчу споруду, гаражі, автомобілі", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині тривають запеклі бої – Гайдай про деокупацію регіону ЗСУ

Окупанти нещадно атакували Донеччину ракетами
Фото: dn.npu.gov.ua
Окупанти нещадно атакували Донеччину ракетами
Окупанти нещадно атакували Донеччину ракетами
Окупанти нещадно атакували Донеччину ракетами
Окупанти нещадно атакували Донеччину ракетами

Найбільших обстрілів знову зазнав Бахмут. Окупанти відкривали вогонь по місту чотири рази. Внаслідок влучання ворожих снарядів було пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки.

Від артилерійського обстрілу у Красногорівці та селі Парасковіївка зазнали травм цивільні мешканці. У Костянтинівці є постраждалі внаслідок обстрілу міста з боку окупантів реактивною системою залпового вогню "Смерч".

За добу евакуювали ще 197 людей. Усього з початку обов'язкової евакуації врятували понад 25,5 тис. осіб, серед них 4018 – діти, 1510 – люди з інвалідністю.

21 жовтня російські окупанти вбили щонайменше трьох мирних жителів Донецької області. Зараз неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі й Волновасі. Учора окупанти вбили людей у Бахмуті. Ще 10 осіб поранені.

Зараз ви читаєте новину «Бахмут з Костянтинівкою накрили російським вогнем: кадри воєнних злочинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі