субота, 08 вересня 2018 10:31

Авдіївка залишилась без води

Авдіївка залишилась без води
Авідіївка страждає, через відсутність водопостачання.

Авдіївка вкотре залишилась без води. Водопостачання міста припинене через зупинку роботи Донецької фільтрувальної станції. Причиною стало пошкодження повітряної лінії електропередач.

Сьогодні подачу питної води населенню буде здійснено погодинно з запасів резервуару, повідомляє головне управління ДСНС у Донецькій області.

"6 вересня о 19.00 до Служби порятунку "101" надійшла інформація про те що, через пошкодження повітряної лінії електропередач сталось знеструмлення та зупинка Донецької фільтрувальної станції, що розташована в Ясинуватському районі (в так званій "сірій зоні"). У зв'язку із зупиненням ДФС було припинено водопостачання Авдіївки, в якій проживає 22 тисячі осіб. 7 вересня під час обстеження території було виявлено обрив проводу високовольтної лінії 110 кВ "Макіївська – АКХЗ № 2" та несправність трансформатора (на тимчасово непідконтрольній українській владі території). Сьогодні подачу питної води населенню буде здійснено погодинно з запасів резервуару ємкістю 4 тис. м куб., в якому питної води орієнтовно достатньо на 4 доби", - йдеться у повідовленні.

У разі відсутності води в резервуарі, забезпечення населення водою здійснюватиметься шляхом підвозу автомобілями. Ремонтні роботи пошкодженої лінії та виявлення поломки трансформатора заплановано на сьогодні за умови отримання гарантій безпеки та припиненню вогню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литва бере шефство над Авдіївкою

В Авдіївці вже більше року відсутнє газопостачання населенню. Газогін "Макіївка-Авдіївка" був пошкоджений в наслідок бойових дій.

Зараз ви читаєте новину «Авдіївка залишилась без води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі