субота, 25 листопада 2017 13:52

Анатолій Пашинін розказав, чому тимчасово залишив фронт

Анатолій Пашинін розказав, чому тимчасово залишив фронт

Російський актор Анатолій Пашинін, який воює на українському боці, залишив форонт. Він працює на стрічкою "Посттравматична рапсодія" за твором Дмитра Корчинського. Знімається у фільмі та працює з українськими акторами.

"Восьмий батальйон УДА на тиждень осиротів", - говорить у відеозверненні в себе на Facebook Дмитро Корчинський.

"Як завжди, поки мене не буде, хлопці там здійснять купу подвигів, їм дадуть ордени. А я знову залишуся без нього", - пожартував Анатолій.

Читайте також: Російського актора Пашиніна кремлівські пропагандисти "поховали живцем"

Головний герой стрічки "Посттравматична рапсодія" - воїн-доброволець. Під час контузіїї на полі бою потрапляє у драматичні події часів від Київської Русі до сьогодення. Зустрічається з ворогами та героями в українській історії.

"Буде шедевр, Матеріал – смачний, - додав Пашинін. - Головне – правдивий. Думки, які давно намагався сам сформулювати, та не міг, зустрів там".

Анатолій Пашинін народився у Світловодську на Кіровоградщині. Його старший брат Костянтин — офіцер українських Збройних сил. Воював за Донецький аеропорт. Анатолій пішов на фронт влітку цього року.Ввоює у батальйоні "Аратта" Української добровольчої армії. Має позивний "Дублер".

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Пашинін розказав, чому тимчасово залишив фронт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі