понеділок, 22 жовтня 2018 18:16

Ананаси, банани, йогурти та соки - чим від сьогодні годуватимуть армію
15

12 військових частин ЗСУ 22 жовтня, перейшли на нову систему харчування.

Інших 50 частин - перейдуть протягом найближчих чотирьох днів, повідомили у Головному управлінні розвитку та супроводу матеріального забезпечення ЗСУ.

"Від сьогодні почався процес переходу військових частин на нову систему харчування. Сьогодні 72-а бригада імені Чорних запорожців скуштувала оновлене меню. Загалом у понеділок 12 частин ЗСУ вже перейшли на нову систему харчування. Протягом чотирьох днів перейдуть й інші 50", - розповіли там.

Українська армія переходить на нове харчування
Фото: facebook.com/gursmz/
Українська армія переходить на нове харчування
Українська армія переходить на нове харчування
Українська армія переходить на нове харчування
Українська армія переходить на нове харчування

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко показав красиві картинки меню для військових

До оновленого раціону військовослужбовців додали банани, ківі, кавуни, ананаси, йогурти та соки.

Цю інформацію підтверджують й безпосередньо в 72 ОМБр імені Чорних запорожців.

"Новий продуктовий каталог вже від сьогодні радує наших військовослужбовців новими стравами, такими як ребра копчені під чорносливом, салат з пекінської капусти. Також раціон включає йогурти, соки, маслини та фрукти - ківі, банани, ананаси, кавуни та дині, які будуть видаватись двічі на день", - повідомляє Facebook сторінка бригади.

Один комплект посиленого сухпайка на 2018 рік коштує 263 гривні. Поки що в сухпайках немає бляшанок, харчі запаковані у гнучку упаковку. До комплекту входить 7 страв - перша і друга страви, де вміст м'яса "дуже високий", шоколад, сухофрукти, джеми тощо.

Зараз ви читаєте новину «Ананаси, банани, йогурти та соки - чим від сьогодні годуватимуть армію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі