середа, 19 жовтня 2016 08:23

57 обстрілів за добу: бойовики поливають бійців АТО з важкої артилерії

57 обстрілів за добу: бойовики поливають бійців АТО з важкої артилерії
Фото: espreso.tv

За минулу добу на Донбасі зафіксували 57 обстрілів.

Про це розповів речник прес-центру штабу АТО підполковник Віктор Шубець.

"Найважче було на маріупольському напрямку. Там зафіксували 44 провокації проти сил АТО. Бойовики продовжують обстрілювати наші позиції із кулеметів великого калібру, гранатометів, стрілецької зброї у напрямку Талаківки, Павлополя, Гранітного, Красногорівки та Мар'їнки. У Водяному, Лебединському та Широкиному ворог використовував артилерію 152-го та 122-го калібру.

На луганському напрямку окупанти 10 разів обстрілювали позиції українських військових. У районі Попасної та Оріхового з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а в Новозванівці та Кримському підрозділи Збройних сил України атакували з мінометів 120-го калібру.

На донецькому напрямку відбулися 3 обстріли наших позицій. Зокрема, у Авдіївці противник вів вогонь із гранатометів, а у Верхньоторецькому – із гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї та мінометів 82-го калібру", - поінформував Шубець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліквідація Мотороли. Царьов повідомив про затримання в Донецьку

З опівночі відбувся 1 обстріл - ворог застосував кулемети великого калібру та гранатомети на маріупольському напрямку.

Як повідомляли, російські найманці не виконують домовленостей про розведення сил.

Зараз ви читаєте новину «57 обстрілів за добу: бойовики поливають бійців АТО з важкої артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі