середа, 09 серпня 2017 07:18

3 українські воїни загинули за черговий день пекельного перемир'я

3 українські воїни загинули за черговий день пекельного перемир'я
За добу зафіксовано 28 обстрілів опорних пунктів Збройних сил України. Фото: glavcom

За добу зафіксовані 28 обстрілів опорних пунктів Збройних сил України. Внаслідок 3 українські військові загинули, ще 8 - поранені, один травмований.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО

Після 18:00 бойовики активізували обстріли наших позицій із використанням забороненого озброєння.

Увечері гаряче було на приморському напрямку. Близько 18:00 внаслідок мінометного обстрілу українських укріплень поблизу Широкиного був поранений один наш військовий. А в результаті ворожої провокації із застосуванням гранатометів і стрілецької зброї поблизу Водяного один український захисник загинув. Наприкінці доби під мінометний вогонь бойовиків потрапили наші позиції у районі Талаківки та Красногорівки. А з озброєння БМП злочинці двічі били по українських захисниках у Чермалику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гібридні воєнкоми на гібридній війні" - донька "карателя" поїхала на відпочинок у Росію

На луганському напрямку, неподалік Новотошківського, бойовики застосовували міномет 120-міліметрового калібру. А українські укріплення в районі Золотого, Троїцького та Новозванівки обстрілювали із озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В результаті обстрілу під Новоолександрівкою ще один український боєць був поранений.

На донецькому напрямку напружена ситуація і далі зберігається на околицях Авдіївки та на шахті "Бутівка". Тут увечері бойовики активно застосовували міномети різних калібрів, гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю.

Практично на кожен обстріл з боку незаконних збройних формувань наші бійці відкривали щільний вогонь на ураження.

Ватажок невизнаної ДНР Олександр Захарченко попередив про криваві бої на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «3 українські воїни загинули за черговий день пекельного перемир'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі