вівторок, 08 серпня 2017 17:28

"Гібридні воєнкоми на гібридній війні" - донька "карателя" поїхала на відпочинок до Росії
8

Заступник голови Луганського облвійськкомату Олег Моцпан, учасник бойових дій, який займається мобілізацією українських воїнів у АТО, свою доньку Альбіну відправляє відпочивати в окупований Крим і російське місто Сочі.

Про це написав журналіст Денис Казанський у своєму блозі.

Блогер нагадав, що Моцпан навіть проводив військово-патріотичну гру "Сокіл" для школярів в Северодонецьку.

 

"На жаль, у себе вдома Олег Моцпан налаштований вже не так патріотично. Свою доньку Альбіну він відправляє відпочивати в окупований Крим і Сочі. Весь час, поки триває АТО, Альбіна їздить на тусовки то в захоплений бойовиками Луганськ, то Крим, то на Кавказ, то в Ростов. При цьому Альбіні Моцпан тільки 18 років. Так що на самодіяльність її поїздки ніяк не тягнуть. Без дозволу і участі батьків її подорожі відбутися навряд чи змогли б. Декларація Моцпана знаходиться у відкритому доступі. Донька Альбіна вказана в ній. Ми б ніколи не дізналися про її мандрівки, якби вона сама ретельно не задокументовувала свої пересування і не викладала фотки в "Інстаграмм". Донька северодонецького воєнкома зареєстрована там під ніком vseveshnii_enot. Щоб ніхто не сумнівався, що обліковий запис належить саме Альбіні Моцпан, вона фотографує свої залізничні квитки з прізвищем", - зауважив журналіст.

 
  Ялта, 2016 рік
Ялта, 2016 рік
  Сочі, лютий 2017
Сочі, лютий 2017
 
  Крим, 2016 рік
Крим, 2016 рік
  Макдональдс в Ростові на Дону
Макдональдс в Ростові на Дону

"А це нічний клуб "Мічиган" у Луганську, осінь 2014 року. Бойовики якраз готуються брати Дебальцеве і Вуглегірськ", - коментує Казанський наступне фото.

 

"Так і живемо. Гібридні воєнкоми на гібридної війні. Батько спочатку проводить для школярів патріотичні змагання, а потім відправляє дочку відпочивати в країну-агресор. Дивно, що сам воєнком не переймається за свою дитину", - резюмує блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 40 тисяч російських найманців зайшли на Донбас

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «"Гібридні воєнкоми на гібридній війні" - донька "карателя" поїхала на відпочинок до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі