середа, 01 жовтня 2014 12:31

Жадан влаштує у Києві презентацію-вечірку

Жадан влаштує у Києві презентацію-вечірку
Фото: vse.rv.ua

Після європейських гастролей разом із гуртом "Собаки в космосі" Сергій Жадан завітає до Києва, повідомляє Cultprostir.

2 жовтня культовий письменник презентуватиме перевидання книги Anarchy in the UKR, до якої увійшла нова частина "Луганський щоденник", написана навесні цього року. Зустріч з творчими надбаннями Жадана продовжить вінілова вечірка від автора.

"Сергій Жадан − автор, якого знають і люблять тисячі шанувальників як в Україні, так і за її межами. Буквально на днях завершилося його україно-європейське турне, організоване міжнародною літературною корпорацією MERIDIAN CZERNOVITZ на підтримку нового альбому "Бийся за неї", записаного спільно з харківським ска-гуртом "Собаки в космосі". І ось тепер 2 жовтня у Києві Сергій презентуватиме нове перевидання своєї такої актуальної наразі книги Anarchy in the UKR", - розповіла модератор зустрічі Таня Майборода.

Вона додала, що буде ще один сюрприз: "Сергій Жадан не був би собою, якби не готував для своїх шанувальників іще один сюрприз − вінілову паті за мотивами улюблених рок-н-рольних композицій. Тож уже завтра осіннє вечірнє повітря будуть зігрівати драйвові та ліричні мелодії, і такий знайомий усім голос самого автора".

Зараз ви читаєте новину «Жадан влаштує у Києві презентацію-вечірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі