четвер, 29 червня 2023 21:18

Warner Brothers випустила другий трейлер до фільму "Дюна 2"

Warner Brothers випустила другий трейлер до фільму "Дюна 2"
Кінокомпанія Warner Brothers випустила другий трейлер до фільму "Дюна 2". Фото: скріншот з відео

Кінокомпанія Warner Brothers випустила другий трейлер до фільму "Дюна 2".

У ньому показали одного з героїв – Крістофер Вокен зіграє падишаха-імператора Всесвіту. У центрі сюжету – продовження історії, яка закінчилася в першій частині. Про це пишуть "Факти".

Пол Атрейдес приєднається до корінних мешканців планети, щоб повернути владу своєму дому, і це він спробує зробити разом із дівчиною Чані. Їм усім потрібен план помсти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які фільми вийдуть у липні: топ прем'єр на різний смак

Режисером залишився Дені Вільньов, який зумів розвіяти прокляття "Дюни" – йдеться про низку невдалих екранізацій в історії. Навіть імениті режисери не змогли показати цю легенду цікаво та якісно для глядача.

Очікувано, всі зірки з першої Дюни залишилися на місці – глядачі побачать Тімоті Шаламе, Зендею, Ребеку Фергюсон, Оскара Айзека, Дейва Батісту та багатьох інших.

Прем'єра "Дюна 2" очікується вже пізньої осені – 3 листопада 2023 року.

29 червня на Netflix чергова велика прем'єра – в бібліотеці стримінгу з'явилися перші п'ять епізодів третього сезону серіалу "Відьмак".

Це буде останній сезон з Генрі Кавіллом у ролі Ґеральта. Серії вже доступні для перегляду з повноцінним (студійним) українським дубляжем та субтитрами.

Дія третього сезону шоу розгорається відразу після подій попереднього, що вийшов півтора року тому – продовження серіалу за фентезійним циклом Анджея Сапковського адаптує четверту книгу циклу "Час погорди" (загалом у цикл входить вісім книг).

Зараз ви читаєте новину «Warner Brothers випустила другий трейлер до фільму "Дюна 2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі