вівторок, 28 травня 2013 10:24

В мережі опублікували останній сценарій Олексія Балабанова "Мій брат помер"

В мережі опублікували останній сценарій Олексія Балабанова "Мій брат помер"
Олексій Балабанов. Фото: РИА Новости

На сайті журналу "Сеанс" опублікували останній, недописаний сценарій Олексія Балабанова. Проект називається "Мій брат помер", але не відноситься до культових картин Балабанова "Брат" і "Брат 2". Олег Гаркуша та Рената Литвинова були кандидатами на ролі в цій картині.

Видання "Сеанс" відзначає, що публікація здійснена з дозволу кінокомпанії "СТВ" і рідних режисера. Закінчити роботу над сценарієм і зняти за ним фільм збирається син режисера Федір.

Балабанов помер 18 травня в санаторії у селищі Сонячне в Ленінградській області. Йому було 54 роки. За словами продюсера Сергія Сельянова, режисер помер від серцевого нападу. 21 травня Балабанова поховали на Смоленському кладовищі в Санкт-Петербурзі.

Останнім фільмом Олексія Балабанова стала драма "Я теж хочу", в якій розповідається про подорож до містичної "дзвіниці щастя". Він був представлений на 69-му Венеціанському кінофестивалі в програмі "Горизонти" в 2012 році. Балабанов зіграв у цьому фільмі самого себе - режисера, "члена Європейської кіноакадемії". За сюжетом, в кінці фільму його герой помирає. Драма вийшла в прокат в грудні 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «В мережі опублікували останній сценарій Олексія Балабанова "Мій брат помер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі