четвер, 18 квітня 2013 10:19

У новому фільмі Вуді Аллена Бред Пітт зіграє письменника, а Пенелопа Крус його кохану

У новому фільмі Вуді Аллена Бред Пітт зіграє письменника, а Пенелопа Крус його кохану
Вуді Аллен. Фото: svit24.net

Кілька грецьких ЗМІ опублікували інформацію про те, що Вуді Аллен зніме наступний фільм в Афінах.

Перші повідомлення на цю тему з'явилися ще на початку квітня. За даними ЗМІ, нова картина Аллена буде назватися "Афіни вночі" ("Athens by Night").

Головним героєм фільму стане американський письменник, який проживає у столиці Греції і працює над романом про економічну кризу, що трапилася в цій країні.

Самого письменника нібито повинен зіграти Бред Пітт, а його грецьку кохану - Пенелопа Крус.

За даними грецьких ЗМІ, сценарій для "Афін вночі" підготував американський письменник-постмодерніст Пол Остер, автор "Нью-йоркської трилогії" і "Храму Місяця". Раніше Остер поставив за власними сценаріями фільми "Із смутком на обличчі" ("Blue in the Face", 1995) і "Де ти, Лулу?" ("Lulu on the Bridge", 1998). Сценарії до всіх своїх попередніх режисерських робіт Вуді Аллен писав самостійно.

Самі зйомки повинні початися в травні. Робота над фільмом завершиться у вересні 2013 року. Останньою завершеною стрічкою Аллена на сьогоднішній день є комедія "Римські пригоди" (оригінальна назва - "To Rome with Love"), що вийшла на екрани в 2012 році. Зйомки цієї картини проходили в столиці Італії. Попередній фільм "Опівночі в Парижі" ("Midnight in Paris", 2011) Аллен також зняв у столиці європейської держави.

Раніше повідомлялося, що наступною стрічкою Аллена стане знята в Нью-Йорку драма за участю Кейт Бланшетт, Алека Болдуїна, Пітер Сарсгаард і Саллі Хокінс. У січні 2013 року було оприлюднено назву цієї картини - "Синій жасмин" ("Blue Jasmine"). Стрічка вийде в прокат у США в липні 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «У новому фільмі Вуді Аллена Бред Пітт зіграє письменника, а Пенелопа Крус його кохану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі