вівторок, 27 серпня 2013 11:19

У київському кінотеатрі безкоштовно покажуть прем'єрний фільм про Богдана Ступку

У київському кінотеатрі безкоштовно покажуть прем'єрний фільм про Богдана Ступку
Фото: cit.ua

Сьогодні, в день народження легендарного українського актора Богдана Ступки у кінотеатрі "Кінопанорама" покажуть стрічку - "Богдан Ступка. Забудьте слово смерть".

У фільмі великий український актор розмірковує про життя і смерть, про любов і ненависть. В основі картини - ексклюзивне інтерв'ю Богдана Сільвестровича, записане за декілька років до його смерті. Уперше глядачі зможуть почути відверті та щирі спогади його рідних - дружини Лариси Семенівни, сина Остапа та невістки Ольги.

Рідний театр, ролі, над якими Богдан Ступка працював вже не один рік - в цьому мудрість і вищий сенс його життя. Автобіографію доповнюють рідні, друзі та колеги актора - Ада Роговцева, Армен Джигарханян, Олег Табаков, Костянтин Райкін, Даніель Ольбрихський, Рената Літвінова, Геннадій Хазанов, Кшиштоф Зануссі.

Крім того, в документальному проекті використали кадри з фільмів і спектаклів за участю актора, а також унікальне відео з сімейного архіву, яке раніше не демонструвався на телебаченні. Фільм - це власне виробництво телеканалу "Інтер". Над картиною працювали - Володимир Ніколаєць (режисер), Дмитро Чепурних (автор сценарію).

Вхід на показ вільний. Сеанс почнеться о 19:00.

27 серпня Богдану Ступці виповнилося б 72 роки.

Зараз ви читаєте новину «У київському кінотеатрі безкоштовно покажуть прем'єрний фільм про Богдана Ступку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі