пʼятниця, 23 серпня 2013 14:42

Найбільш провокаційному фільму цієї осені лишили усі відверті сцени кохання

Найбільш провокаційному фільму цієї осені лишили усі відверті сцени кохання
Акторки з фільму "Життя Адель". Фото: Reuters

Тріумфатор Каннського кінофестивалю - провокаційна драма про одностатеве кохання "Життя Адель" - отримала від американських прокатників найсуворіший рейтинг з усіх можливих - C-17. Причиною тому стало небажання компанії SundanceSelects / IFC Films, яка відповідає за прокат фільму, видаляти з стрічки відверті сцени.

Керівник компанії - продюсер Джонатан Серінг - вже виступив з коментарями, зазначивши, що він не збирається купірувати роботу режисера Абделатіфа Кешиша, який створив щиру картину про любов, повноліття та палаючу пристрасть.

"Це чудовий фільм з двома кращими жіночими ролями з усіх, що я бачив", - підсумував Серінг. Картина Кешиша оповідає історію непростого лесбійського кохання юної дівчини Адель та її старшої подруги Емми.

Головні ролі виконали французькі актриси Адель Екзаркопулос і Леа Сейду. В Україні "Життя Адель" покажуть в останній день жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Найбільш провокаційному фільму цієї осені лишили усі відверті сцени кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі