четвер, 30 травня 2013 09:19

"Шаленію від цього хлопчиська" - восени вийде новий роман про Бріджит Джонс

"Шаленію від цього хлопчиська" - восени вийде новий роман про Бріджит Джонс
Кадр з фільму "Щоденник Бріджит Джонс"

Британська письменниця Хелен Філдінг оголосила назву третьої книги про свою героїню Бріджит Джонс. Роман буде називатися "Bridget Jones: Mad About the Boy", він вийде у Великобританії 10 жовтня 2013 року. Про це повідомляє NBC.

"Mad About the Boy" ("Шаленію від цього хлопчиська") - назва знаменитої пісні, написаної в 1932 році актором, драматургом, режисером і композитором Ноелем Кауардом. У пісні йдеться про нерозділене кохання по відношенню до кінозірки; Кауард створив версії пісні як для жіночого, так і для чоловічого виконання - додавши в останній варіант гомосексуальні мотиви.

Письменниця і представники видавництва Knopf зберігають сюжет майбутнього роману в таємниці; зокрема, не повідомляється, який "хлопчисько" мається на увазі в заголовку.
За словами Філдінг, у новому романі Джонс подорослішала, продовжує вести щоденник, проте все більше захоплюється засобами комунікації - миттєвими повідомленнями і соцмережами. Свідчення цьому - невеликий уривок з роману; він представляє запис з щоденника Бріджит Джонс від 12 жовтня 2012 року, яка закінчується словами: "Правило побачень номер 1: Не відправляй смс п'яною".

Бріджит Джонс з'явилася в 1995 році як вигадана колумністка The Independent; в 1996 році колонки перетворилися на роман "Щоденник Бріджит Джонс", а його продовження з підзаголовком "Грані розумного" вийшло в 2001 році. Романи стали бестселерами і були видані більш ніж в 40 країнах. За мотивами книг - у 2001 і 2004 роках - були зняті успішні фільми з Рене Зельвегер, Х'ю Грантом і Коліном Фертом.

Зараз ви читаєте новину «"Шаленію від цього хлопчиська" - восени вийде новий роман про Бріджит Джонс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі