понеділок, 23 жовтня 2017 12:05

Російський репер проведе незаплановний концерт на Донбасі

Російський репер проведе незаплановний концерт на Донбасі
Російський репер дасть концерт на Донбасі. Фото - popkult.org

Російський репер Іван Алексєєв лідер гурту Noize MC, дасть концерт у Краматорську. Відбудеться 16 грудня в рамках туру, який охоплює міста Росії, Білорусі та України.

Раніше на сайті групи повідомлялося, що виступи заплановані лише у Львові (13 грудня), Києві (14 грудня) і Харкові (15 грудня).

13 жовтня Noize MC випустив кліп на новий трек "Коррозия хип-хопа". Режисером став Іван Алексєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Жадан заспівав про підлітковий алкоголізм

Під час музичного фестивалю в Львові у серпні 2014 Іван Алексєєв у подарунок від шанувальників отримав український прапор.

"Я не думаю, що це є чимось унікальним або важливим. Я був просто в Україні і співав українською, і хтось дав мені український прапор. Це було абсолютно нормально", - пояснив Алексєєв під час інтерв'ю в Москві.

Однак після цього виступу 60% концертів зірки було скасовано під тиском влади, зокрема в Сибіру і на Далекому Сході. Такі дії влади спровокували обурення серед молоді: як політично активних, так і тих, хто раніше не цікавився політикою. Деякі порівнюють Noize MC з Андрієм Макаревичем, заявляючи, що він також став мішенню Кремля.

Зараз ви читаєте новину «Російський репер проведе незаплановний концерт на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі