четвер, 10 лютого 2022 20:00

Романтична комедія з Дженніфер Лопес і пригодницький екшн з Антоніо Бандерасом - найгучніші фільми, що виходять у прокат 10 лютого

 

З 10 лютого українські кіномани зможуть насолодитися цілою низкою нових фільмів на будь-який смак і вподобання. Цього тижня в прокат виходить пригодницький екшн з Антоніо Бандерасом "Незвідане", а також кримінальний трилер "Смерть на Нілі" за мотивами твору Аґати Крісті. Любителям романтичних стрічок напередодні Дня святого Валентина варто переглянути фільми про кохання "Вийду за тебе" з Дженніфер Лопес у головній ролі та "Париже, я люблю тебе". А сім'ям із дітьми підійде пригодницький мультфільм "Вартові теракоти".

Gazeta.ua зробила огляд кінопрем'єр цього тижня.

"НЕЗВІДАНЕ"

Пригоди-екшн з Антоніо Бандерасом, Марком Волберґом і Томом Голландом у головних ролях. Фільм зняли за мотивами однієї з найвідоміших комп'ютерних ігор "Незвідане". До невтомного шукача пригод Натана Дрейка потрапляє загадковий артефакт. Саме він може привести молодого авантюриста до острова, де заховані омріяні скарби. Та щоб їх віднайти, на головного героя чекають захопливі пригоди й небезпечні перешкоди. Чи варті таких зусиль ці скарби?

Вартість залежить від мережі кінотеатру.

Де: кінотеатри столиці

Час: із 10 лютого

"СМЕРТЬ НА НІЛІ"

Кримінальний трилер за однойменним романом Аґати Крісті про геніального детектива Еркюля Пуаро. Фільм є продовженням "Вбивства у "Східному експресі" 2017 року. Вирушаючи в подорож Єгиптом, детектив зустрічає заможну спадкоємицю Ліннет, яка нещодавно вийшла заміж за коханого своєї подруги Жаклін. Покинута дівчина переслідує молоде подружжя. Саме вона підпадає під підозру, коли на кораблі знаходять мертву Ліннет - винуватицю любовного трикутника. Пуаро має розкрити холоднокровний злочин і передати винного правосуддю.

Вартість залежить від мережі кінотеатру.

Де: кінотеатри столиці

Час: із 10 лютого

"ВИЙДУ ЗА ТЕБЕ"

Романтична комедія з Дженніфер Лопес у головній ролі. Фільм про латиноамериканську попзірку Каталіну Вальдес, яка дізнається про зраду нареченого й партнера на сцені Бастіана. Розчарувавшись у коханні, Каталіна вирішує помститися колишньому бойфренду й наважується на шалений вчинок - вийти заміж за першого ж незнайомця. Збирається це зробити на своєму концерті в прямому ефірі. Випадково цим щасливцем виявляється сором'язливий учитель математики Чарлі Гілберт. На них чекають кумедні випробування подружнього життя. Та чи впорається пара із цим викликом і чи залишиться разом?

Вартість залежить від мережі кінотеатру.

Де: кінотеатри столиці

Час: із 10 лютого

"ПАРИЖЕ, Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ"

Романтична комедія для аудиторії 16+. Цей фільм - мозаїка з 18 історій про різні прояви кохання, кожна з яких відбувається в різних округах Парижа. Хлопець закохується в дівчину, але втрачає можливість знайомитися. Чоловік планує розлучитися з дружиною, але вона показує йому результати обстеження - остання стадія раку...

Фільм створений ще 2006 року, у прокаті буде впродовж тижня.

Вартість залежить від мережі кінотеатру.

Де: кінотеатри столиці

Час: із 10 лютого

"ВАРТОВІ ТЕРАКОТИ"

Фентезійний анімаційний бойовик про багатовікову війну між вартовими Теракоти й магічними істотами Оніксами. Якось один сміливець вирішує стати справжнім воїном - для цього має спіймати живого Онікса. Шукаючи загадкову істоту, він зустрічається із чарівною дівчиною. Спільна мета зближує героїв і між ними виникають не лише дружні почуття. Разом вони вирішують розкрити таємницю постійних нападів загадкових істот.

Джерелом натхнення для сюжету стала так звана теракотова армія - археологічна пам'ятка стародавнього Китаю. Вона містить майже 8 тис. скульптур воїнів на повний зріст. Це найбільше зібрання теракотових скульптур у світі.

Вартість залежить від мережі кінотеатру.

Де: кінотеатри столиці

Час: із 10 лютого

У лютому стримінгові сервіси запустили топові фільми й серіали. Переглянути огляд найзнаковіших новинок можна тут.

Для любителів активного відпочинку Gazeta.ua пропонує добірку виставок у столиці. Художні чудовиська Марії Примаченко можна оглянути в Національному музеї Тараса Шевченка, ранні роботи художників-монументалістів Ади Рибачук і Володимира Мельніченка - в НАОМА, а експозицію "Червноний шум", присвячену радянському тиску, - у Музеї історії міста Києва.

Зараз ви читаєте новину «Романтична комедія з Дженніфер Лопес і пригодницький екшн з Антоніо Бандерасом - найгучніші фільми, що виходять у прокат 10 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі