четвер, 21 червня 2012 11:55

Новий фільм про Ісуса зніме режисер "Основного інстинкту"

Новий фільм про Ісуса зніме режисер "Основного інстинкту"
Пол Верховен вважає, що Ісус виник в результаті насильства римлянина над Марією. Фото: segodnya.ua

Стрічка видатного голландського режисера, автора "Основного інстинкту", "Згадати все" і "Шоугерлз" Пола Верховена про Ісуса Христа буде відзнята за його власною книгою.

Адаптувати працю Верховена "Ісус з Назарета" до екрану стане лауреат "Оскара" за сценарій "Кримінального чтива" Роджер Евері.

У своїй власній роботі, яку він писав протягом двох десятиліть, режисер заперечує божественну появу Христа й усі "містичні міфи", які можна прочитати в Новому Завіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені визначили дату розп'яття Ісуса Христа

Як вважає Пол Верховен, Ісус виник в результаті насильства римлянина над Марією.

Режисер в одному з інтерв'ю так відгукнувся щодо Ісуса: "Я вірю, що він був убитий виключно з політичних мотивів, оскільки становив небезпеку для влади. Його вплив постійно зростав. Свого часу ідеї Христа були утопічними. Він говорив про те, як ми повинні ставитися один до одного, як намагатися зрозуміти своїх ворогів".

Продюсером стрічки виступить Кріс Хенлі, який продюсував "Американського психопата".

Останньою стрічкою Пола Верховена стала "Чорна книга", де він розкриває тему помсти за часів нацистського антисемітизму.

Зараз ви читаєте новину «Новий фільм про Ісуса зніме режисер "Основного інстинкту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі