понеділок, 22 липня 2013 12:22

Найпопулярніші герої коміксів Супермен і Бетмен уперше стануть героями одного фільму

Найпопулярніші герої коміксів Супермен і Бетмен уперше стануть героями одного фільму
Кадр з фільму "Людина зі сталі"

Кінокомпанія Warner Bros. оголосила про запуск другого фільму про Супермена, продовження "Людини зі сталі". Режисером картини виступить Зак Снайдер, який створив першу частину. Також у новому фільмі про Супермена з'явиться Бетмен.

Об'єднання одних з найвідоміших персонажів коміксів стане справжньою історичною подією у світі кінокоміксів. Снайдер сказав, що новий фільм не буде адаптацією коміксу.

Супермен був створений в 1938 році, а на початку наступного року, після успіху цього супергероя, видавці компанії National Publications, майбутня DC Comics, вирішили розробити ще одного, схожого на Супермена, героя. Так з'явився Бетмен. Саме ці два героя, разом з Чудо-жінкою, принесли успіх своїм творцям, які об'єднали їх в одну команду "Ліга справедливості".

Про Бетмена і Супермена було знято кілька фільмів, останнім екранним втіленням Брюса Уейна став Крістіан Бейл, який зіграв цього персонажа в картинах Крістофера Нолана. Нового Супермена глядачі зовсім недавно побачили в "Людині зі сталі" - його зіграв Генрі Кавілл. Він же виконає цю роль у новому фільмі. Хто зіграє Бетмена, поки не ясно, адже Крістіан Бейл офіційно відмовився від ролі Уейна.

Зйомки стрічки почнуться в 2014 році, а її вихід планується на літо 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Найпопулярніші герої коміксів Супермен і Бетмен уперше стануть героями одного фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі